Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα η Αττική, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομες τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων.

Σταματημένοι παραμένουν, επίσης, Προαστιακός και ΟΣΕ.

Αντίθετα, κανονικά κυκλοφορούν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και το Μετρό, οι συρμοί του οποίου θα σταματούν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Πιο αναλυτικά

Λεωφορεία: ΑΠΕΡΓΙΑ
Τρόλεϊ: ΑΠΕΡΓΙΑ
Μετρό: ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Τραμ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Προαστιακός: ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΣΕ: ΑΠΕΡΓΙΑ

Ωστόσο, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση των εργαζομένων στο Μετρό για προσωρινή απαγόρευση της απόφασης της κυβέρνησης για επίταξη.
Την ίδια στιγμή, αμετακίνητη εμφανίζεται η κυβέρνηση στην κόντρα με τα σωματεία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Μάλιστα, φέρεται αποφασισμένη να επεκτείνει το μέτρο της επίταξης και την πολιτική επιστράτευση στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τον Προαστιακό και τον ΟΣΕ, ώστε να υποχρεωθούν οι εργαζόμενοι να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Το Μέγαρο Μαξίμου θεωρεί ότι σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητη η επίδειξη αποφασιστικότητας, προκειμένου να μπει, εγκαίρως, «φρένο» στις διεκδικήσεις και άλλων κλάδων.

Πρώτοι και καλύτεροι είναι οι αγρότες της Λάρισας που κατεβάζουν τη Δευτέρα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου