Παρόλο που διανύουμε τη χειμερινή εξεταστική και οι παίκτες το έχουν ρίξει στο διάβασμα αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη για λίγο τα βιβλία και να επιδοθούν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά… δηλαδή το ποδόσφαιρο, ή καλύτερα το minifootball!

Στην Αθήνα ο αγώνας μεταξύ Sao Valto και DI. Namites ανέδειξε νικητή την ομάδα Sao Valto με σκορ 7-4. Στον Β’ όμιλο συναντάμε δυο αγώνες με το ίδιο αποτέλεσμα, οι Κακοί νίκησαν την ομάδα Ρεμάλ Μαδρίτης με σκορ 5-2, το ίδιο συνέβη και στον αγώνα Σκαταπέλτες με Μύκονος F.C. όπου νικητές αναδέχθηκαν οι Σκαταπέλτες. Στον αγώνα Batman εναντίον LOL και ενώ οι Batman είχαν μπει δυναμικά στο παιχνίδι τους είδαμε να χάνουν από τους αντίπαλους με μεγάλη διαφορά και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κακή ψυχολογία.

Στον Βόλο οι Ατρόμητοι νίκησαν τους Dildos με σκορ 13-5 σε ένα ντέρμπυ από τα παλιά, ενώ στην αναμέτρηση Chivas με Πελάτσιο οι Chivas νίκησαν με διαφορά 4 τερμάτων (9-5). Ο Μπαφανιακός αναδείχθηκε νικητής από την σκληρή αναμέτρηση με τους Γατόπαρδους με ένα μόνο τέρμα διαφορά (4-3).

Στο Ηράκλειο είχαμε δυο παιχνίδια, στο ένα η ομάδα Γκουσγκούνηδες έχασε από την ομάδα Piaston Vila με αποτέλεσμα 3-6, ενώ στην αναμέτρηση Νυχτερίδες εναντίον Rossoneri οι Νυχτερίδες ήταν οι νικητές (1-4).

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα μερικών αγώνων που διεξήχθησαν αυτήν την εβδομάδα. Τώρα ας θυμηθούμε και τους φετινούς μας χορηγούς. Η συνεργασία με το RED BULL φυσικά συνεχίζεται και φέτος δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και ...πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά!!!

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το απολαυστικό σοκολατούχο γάλα του ξεδιψά παίχτες, προπονητές (ενίοτε) αλλά και διαιτητές!

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο ταξιδεύει τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα και ιδίως μέσα από την δωροθεσία του εκείνους που θα κατακτήσουν την πρωτιά. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Λίμνη Πλαστήρα το www.kinthia.gr και στα Μετέωρα το www.meteoritis.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube