· Όλο το στόρι της πολύ πιθανής μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα ο οποίος είναι ήδη στην Ρώμη. Τι μεταδίδει για τον διεθνή Έλληνα άσο το επίσημο κανάλι της Ιταλικής ομάδας.

· Ο απόηχος της χθεσινής ομιλίας του Βασίλη Κωσταντίνου με τους παίκτες στην Παιανία και τα πλάνα του Φαμπρι ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

· Το ντεμπούτο του Σισέ με την φανέλα της Αλ Γκαράφα στο πρωτάθλημα του Κατάρ συμπαίκτης με τους: Νενέ, Μπρεσιάνο και Ταρντέλι!

· Πως ο Λεβαδειακός επικράτησε με γκολ του Βασιλείου στο φινάλε μέσα στην έδρα της Βέροιας (1-2) στην αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ.

·Όλα τα γκολ από την 17η αγωνιστική της Football league που ολοκληρώθηκε χθες με το 2-1 του Εργοτέλη απέναντι στον Παναιτωλικό.

· Στιγμιότυπα από το εύκολο 4-0 του Ατρόμητου απέναντι στον Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα Νέων.

· Το εύκολο 2ιπλό του πρωταθλητή Ολυμπιακού στην Πάτρα απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα με 69-88 στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α1 του Μπάσκετ.

· Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

· Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις νίκες του ΠΑΟ σε Άντρες ( Μύλωνας 3-0) και Γυναίκες ( Ολυμπιακός 3-2) στο Βόλεϊ

· Πως ο Διομήδης Άργους πέρασε νικηφόρα από την Κυψέλη με 31-24 επί του Πανελληνίου για την 10η αγωνιστική της Α1 στο Χάντμπολ.

· Ρεπορτάζ από την χθεσινή εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των παλαιμάχων Αθλητών του ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα.

· Όλα τα γκολ από τα χθεσινά παιχνίδια του Κόπα Άφρικα.

· Το 2ιπλο της Μπενφίκα στην έδρα της Μοριερένσε (0-2), το 1-1 της Μπέτις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το «στείρο» 0-0 της Σαουθάμπτον απέναντι στην Έβερτον στο ντεμπούτο του Ποκετίνο στον πάγκο των «Αγίων» κλπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube