· Τι εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός του Αντώνη Νικοπολίδη στο 2-0 επί του ΠΑΣ χθες το απόγευμα στο Καραϊσκάκη. Γιατί ο Μίτσελ είναι Νο1 στην λίστα των υποψηφίων προπονητών για να πάει στο λιμάνι.

· ‘Ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τοροσίδη που αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του εκ των έσω και πόσο θα επηρεάσει τον τρόπο ανάπτυξης των πειραιωτών.

· Πως ο ΠΑΟ για 6η φορά φέτος μέσα στο ΟΑΚΑ πέταξε βαθμούς στο πρωτάθλημα αν και προηγήθηκε πρώτος στο σκορ με πιο πρόσφατο το 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό. Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα για τον Φάμπρι.

· Πως ο Αρης και η ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα ντέρμπι που στο τελευταίο 10λεπτο είχε δυο γκολ , 4 αποβολές και μια κάκιστη διαιτησία που κατάφερε να αφήσει παραπονούμενες και τις δυο ομάδες και ειδικά τους γηπεδούχους εξαιτίας του γκολ-οφσάιντ του Πετρόπουλου.

· Τον απόηχο της νίκης – με βλέμμα στο σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ- του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για την ρεβάνς του 0-2 με την Καλλιθέα στο Κύπελλο.

· Πως ο Ατρόμητος του Νίκου Αναστόπουλου «λύγισε» με 1-0 τον Πλατανιά και ψαλλίδισε την διαφορά του με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας δίχως ωστόσο να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

· Το σημαντικό νέο «τρίποντο» του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου (2-1) , την «λευκή» ισοπαλία στα Πηγάδια αλλά και τα τελευταία νέα λίγο πριν την σέντρα στο Βέροια- Λεβαδειακός που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

· Όλα τα γκολ από την 17η αγωνιστική της Football League.

· Πολλά γκολ από τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα του Σ/Κ: Την 5άρα της Ρεάλ στο Μεστάγια, το 2-1 της Τσέλσι επί της Άρσεναλ στο Λονδρέζικο ντέρμπι, το 1-1 που απέσπασε η Τότεναμ στο φινάλε από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ.Γ (1-1) στις καθυστερήσεις αλλά και το 2ιπλό της Παρί στο Σαμπάν Νταλμάς επί της Μπορντό με γκολ του «Ιμπρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube