Η αλήθεια είναι, πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα τελευταία χρόνια δουλεύει ασταμάτητα. Το 2010 πρωταγωνίστησε στο «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορσέζε και στο «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν. Το 2011 στο «J. Edgar» του Κλιντ Ιστγουντ και «καπάκι» γύρισε το «Django: Ο Τιμωρός» του Κουέντιν Ταραντίνο και το «Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν (το οποίο θα βγει μέσα στο 2013). Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «The Wolf Of Wall Street», της νέας συνεργασίας του με τον Σκορσέζε.

«Εχω στερέψει. Θα κάνω ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο, διάλειμμα. Εκανα 3 ταινίες μέσα σε δυο χρόνια, εξαντλήθηκα...», είπε στη Bild ο διάσημος ηθοποιός. «Θα ήθελα να κάνω κάτι να βελτιώσω τον κόσμο μας, έστω στο ελάχιστο. Θα γυρίσω τον κόσμο και θα επικεντρωθώ στο οικολογικό μου πλάνο...», είπε στην συνέχεια ο Ντι Κάπριο καθώς είναι γνωστή η οικολογική ακτιβιστική του δράση.

Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως ενοχλήθηκε που δεν πήρε βραβείο στις χρυσές σφαίρες και πως ξενέρωσε ακόμη περισσότερο που δεν ήταν στην λίστα με τα όσκαρ. Αφού η αλήθεια είναι πως η ερμηνεία του στο Django ήταν εξαιρετική. Πάντως, δεν θα πρέπει να στεναχωριέται ούτε αυτός, ούτε εμείς. Αυτός γιατί αν και μόλις 38 ετών έχει προταθεί ήδη 3 φορές για Όσκαρ(και κάποια στιγμή, σίγουρα θα το πάρει), εμείς γιατί το 2013 και το 2014 θα τον απολαύσουμε στα «Υπέροχος Γκάτσμπι» και «The Wolf Of Wall Street» που θα βγουν. Και μέχρι τότε, μπορεί να ξεκουραστεί αρκετά και να ξαναγυρίσει. Αφού απέδειξε ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς μας και όλοι θέλουν τον Ντι Κάπριο στη μεγάλη οθόνη.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube