Το κυρίως πιάτο της 18ης αγωνιστικής ξεκινάει με την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πλατανιά στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν την δεύτερή τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Αναστόπουλο, στην έδρα τους, ενώ από την άλλη πλευρά οι Χανιώτες δίνουν την δική τους μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Ατρόμητος:

Το δελτίο του Βαγγέλη Μάντζιου δεν έφτασε ακόμα και… αναγκαστικά ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Ατρόμητου έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Εξίσου εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Μπάλλας, αφού είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Κατά τα άλλα, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει άλλα προβλήματα και στοχεύει σε ακόμα μια νίκη, με τον Καραμάνο να διεκδικεί φανέλα βασικού.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Κούτσι, Επστάιν, Μπρίτο.

Πλατανιάς:

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Τσικότζι Ουντότζι. Ο μέσος του Πλατανιά είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη παραμονές της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Μάλιστα αναμένεται να λύσει και το συμβόλαιό του.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Κένταλ Ουκάρ, ενώ εκτός μένουν και οι Αγκιλέρα και Καλάιτζιτς. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τσιντί, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει θέση και στο βασικό σχήμα του Άγγελου Αναστασιάδη, κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Ζάλουντοκ, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τέτε, Τζανή, Τσιντί, Τσοντάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube