Μην χάσετε στο απογευματινό «Δοκάρι και Μέσα» ( Αρτ, 18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και καλεσμένο του τον Νίκο Αλέφαντο:

Πως ο Ατρόμητος με άμυνα για σεμινάριο απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ απέναντι στην προβλέψιμη ομάδα του Γιώργου Δώνη. Παρεμβαίνει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

Τον ρόλο του νεοφερμένου Πίνο στο δύσκολο 2ιπλό του Ολυμπιακού στην Λειβαδιά , χάρη στο 14ο γκολ του Τζιμπούρ, στις καθυστερήσεις αλλά και η προβληματική και αργή ανάπτυξη των Πειραιωτών από τον άξονα λόγω της απουσίας του Ιμπαγάσα και το ντεφορμάρισμα του Μασάδο.

Οι αλήθειες που ειπώθηκαν από τον Φάμπρι μετά το ματς –παρωδία στους Ζωσιμάδες απέναντι στον καλύτερο ΠΑΣ (0-0) και τι σκέφτεται να αλλάξει άμεσα. Ποιες οι πιθανότητες επιστροφής του Σισέ.

Τα σημάδια- ζωής που έδειξε η ΑΕΚ στο 1-0 επί της Ξάνθης με τον «Πετρο-γκόλ» να βρίσκει δίχτυα με το… καλημέρα.

Το σημαντικό «τρίποντο» του ΟΦΗ απέναντι στον Αρη (2-0), την ισοπαλία που απέσπασε στις καθυστερήσεις η Βέροια (1-1) στην Νέα Σμύρνη, το «Χ» στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό- Πλατανιά κλπ.

Την προαναγγελία του αγώνα ανάμεσα σε Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Στιγμιότυπα και ανάλυση από τους αγώνες: Μάντσεστερ.Γ- Λίβερπουλ, Μ.Σίτι- Άρσεναλ, Μάλαγα- Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα- Πόρτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube