Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και πρώτη για το 2013 βρίσκει τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Κέρκυρα στο Περιστέρι, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον «κυανόλευκο» πάγκο. Μία απουσία για κάθε ομάδα, στην μεσοεπιθετική γραμμή τους.

Ατρόμητος:

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Περιστερίου την περασμένη Κυριακή και πλέον η ώρα για το ντεμπούτο του στον «κυανόλευκο» πάγκο έφτασε. Ο έμπειρος τεχνικός έχει μόνο τον Εντουάρντο Μπρίτο εκτός πλάνων αφού ο Βραζιλιάνος είναι τιμωρημένος.

Πλέον, η αποστολή που ανακοινώθηκε δεν έχει κάποια άλλη απουσία και άπαντες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν προκειμένου να έρθει το τρίποντο.

Την αποτελούν 20 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μπάλλας, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Φάμπιο, Καλλέργης, Αθανασίου.

Κέρκυρα:

Ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ και να την αφήσει πιο χαμηλά στην βαθμολογία έχει η Κέρκυρα, απέναντι στον Ατρόμητο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λεόν, εκτός ο Αγρίτης.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όμως θα σφίξει τα δόντια, προκειμένου να δώσει το «παρών» απέναντι στον Ατρόμητο σε ένα κρίσιμο για την Κέρκυρα ματς.

Αντιθέτως, τις υπηρεσίες του Ανέστη Αγρίτη θα στερηθεί ο τεχνικός του συλλόγου, Άκης Μάντζιος. Ο έμπειρος στράικερ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πόδι του και έτσι έμεινε στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Άκη Μάντζιου: Αναστασόπουλος, Ριγανάς, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Πετρούσης, Κρητικός, Γκούμας, Αρμένης, Σταμογιάννος, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Λάμπρου, Ηλιάδης, Λεόν, Μπάρκογλου, Τσοκάνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube