Στο τέλος του θα φτάσει τις επόμενες ημέρες το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν η συνεργασία τους με τον αρχηγό της ομάδας να έχει συνεχιστεί αλλά πλέον δεν μπορούν να περιμένουν.

Έτσι ο «Τόρο» καλείται να αποφασίσει για την καριέρα του… Θα ανανεώσει με τους ερυθρόλευκους ή θα αναζητήσει άλλη ομάδα από το εξωτερικό αλλά ως ελεύθερος.

Η πολιτική του Ολυμπιακού δεν θ' αλλάξει. Η πρόταση έχει γίνει στον «Τόρο» (650.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους κατά μία πηγή, 800.000 ευρώ κατά μία άλλη) και είναι αυτή που ισχύει. Φαίνεται πως οι πιθανότητες αυξάνονται και ο «Τόρο» θα μείνει στο λιμάνι. Οχι μόνο γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει για την ώρα σύλλογος που θα καταθέσει πρόταση στον αρχηγό.

Ο Τοροσίδης έγινε πρόσφατα πατέρας και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η εξέλιξη αυτή. Προφανώς σκέφτεται και την οικογένειά του ο «Τόρο», κάτι που ουσιαστικά ρίχνει μεγάλο βάρος στην παραμονή του.

Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι σήμερα ή αύριο στο κομμάτι των ανανεώσεων. Την Κυριακή είναι το παιχνίδι με τη Βέροια, έτσι όλα δείχνουν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική στο θέμα των ανανεώσεων, τόσο του Τοροσίδη όσο και των Τζεμπούρ, Κάρολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ