Στην Αθήνα όπου αυτήν την εβδομάδα διεξάγεται η 3η αγωνιστική, λίγες είναι οι ομάδες που έμειναν παίζοντας το τελευταίο τους παιχνίδι πριν το νέο χρόνο. Δυο ζευγάρια ξεχώρισαν αυτήν την εβδομάδα και ο λόγος… μα φυσικά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις τους! Το πρώτο ζευγάρι, Σακαφλιάδες εναντίον Αδιάβαστων, οι Σακαφλιάδες νίκησαν με σκορ 19-5.

Μάλλον οι ηττημένοι βρέθηκαν “αδιάβαστοι” απέναντι σε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, αλλά σίγουρα θα ανασυγκροτηθούν ενόψει της συνέχειας! Ο δεύτερος αγώνας ήταν αυτός των D.I. Namites εναντίον των Κωστάκηδων με αποτέλεσμα 19-4 υπέρ των δεύτερων με τους πρώτους να βρίσκονται σε κακό βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη οι Συ-Dream Team έφερε ισοπαλία με Bacardi Tel Aviv (4-4) σε ένα ματς διαφήμιση του minifootball, ενώ η ομάδα Κ-39 νίκησε με 5-1 τους Nerds F.C. Και στη Θεσσαλονίκη βεβαίως είχαμε έναν αγώνα με μεγάλη διαφορά γκολ και αυτός ήταν ανάμεσα στους Medisof P.C. και τους Crows με σκορ 15-4. Είναι η δεύτερη ομάδα στην συμπρωτεύουσα που φέρνει τόσο μεγάλο σκορ.

Στο Βόλο ο Μπαφανιακός, αν και νίκησε στον πρώτο αγώνα, στον δεύτερο έχασε από την Πελάτσιο 2-6. Η Πελάτσιο αριθμεί την πρώτη της νίκη, ύστερα από την ισοπαλία που έφερε στον αγώνα της με τους Γατόπαρδους 0-0.

Στη Χαλκίδα η ...ευφάνταστη ομάδα Η Χιονάτη και οι 7 βαρβάτοι έχασε από τους Νηφάλιους 3-7. Μάλλον η Χιονάτη πρέπει να προπονήσει περισσότερο τους 7 βαρβάτους! Η Drink team κατάφερε να κερδίσει τους Ανώνυμους Αλκοολικούς με σκορ 9-4.

Για Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λαμία, Πάτρα, Ιωάννινα θα σας ενημερώσουμε μετά τις γιορτές. Αυτά ήταν μερικά από τα αγωνιστικά νέα του N’JOY UNI-League 12 αυτής της εβδομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και φέτος το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίος ήρθε για να μας ταξιδέψει:

Το www.ekdromi.gr το οποίο προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές σε εκπληκτικά καταλύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που αποτελούν φανταστικούς χειμερινούς και οικονομικούς προορισμούς και που παράλληλα θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στα Ζαγοροχώρια το www.monodendri.com και στο Μέτσοβο το www.lamunte.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube