Το κατάστημα Ηρακλείου είναι ένα από τα νεαρότερα καταστήματα της INTERSPORT και αντικατοπτρίζει με τη δομή του τη φιλοσοφία της εταιρίας να δημιουργεί στους επισκέπτες των καταστημάτων της πάθος και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό. Μάλιστα, με την επιλογή του καταστήματος Ηρακλείου για το διαγωνισμό των Retail Awards, η INTERSPORT ανέδειξε το γεγονός πως επενδύει με την ίδια βαρύτητα και την ίδια επιμονή στη λεπτομέρεια στις επαρχιακές πόλεις, που για την εταιρία είναι εξίσου σημαντικές με τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Με έναρξη της λειτουργίας του στις 15 Μαρτίου 2012, το κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης είναι ένα από τα νεαρότερα καταστήματα INTERSPORT και υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του. Εκτείνεται σε χώρο 1.500 τ.μ. και είναι δομημένο ανά αθλητική δραστηριότητα, με στόχο κάθε σημείο του να είναι ένα “sports universe”, στο οποίο ο επισκέπτης θα βρίσκει ό, τι χρειάζεται για τη δραστηριότητα που τον ενδιαφέρει. Το σημείο που κάνει το χαρακτήρα του καταστήματος μοναδικό είναι τα “trial zones” που βρίσκονται στο εσωτερικό του, δηλαδή οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει προϊόντα και αθλητικές δραστηριότητες στην πράξη. Στη ζώνη football του καταστήματος, οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» θα βρεθούν μπροστά σε ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο μπορούν να παίξουν, να σουτάρουν στο τέρμα και να δοκιμάσουν τα νέα τους ποδοσφαιρικά παπούτσια στην πράξη. Αντίστοιχα, στη ζώνη basketball του καταστήματος, έχει διαμορφωθεί ένα μικρό γήπεδο basketball, στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί και να φύγει χωρίς να ρίξει 2-3 βολές. Οι λάτρεις της κολύμβησης, θα ανακαλύψουν πως υπάρχει ένας χώρος με υδάτινη διακόσμηση, για να τους φέρει κοντά στο περιβάλλον της πισίνας.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαθιουδάκης, Trade Marketing Manager της INTERSPORT, παραλαμβάνοντας το βραβείο, «το νέο αυτό concept store της εταιρίας μας έχει να φέρει εις πέρας μια πολύ μεγάλη αποστολή: να εμφυσήσει σε κάθε του επισκέπτη την έμπνευση και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό και να του προσφέρει ένα μοναδικό shopping experience που θα τον φέρει ξανά και ξανά στα καταστήματά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube