Η συνάντηση μεταξύ της Original με τους Γιώργο Κιντή και Σταύρο Αδαμίδη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Αποτέλεσμα κανένα, καθώς και οι δύο άνδρες δεν φάνηκαν να πείθουν με τις εξηγήσεις που έδωσαν. Ωστόσο, τα πάντα δεν πρόκειται να τελειώσουν εδώ.

Η Original καλεί τους μετόχους της ομάδας Νικολαϊδη σε μια συνάντηση την Παρασκευή με σκοπό να βρεθεί ένα διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Πρώτος από το προπονητήριο στα Σπάτα αναχώρησε ο Σταύρος Αδαμίδης αφού πρώτα είχε δώσει εξηγήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσία του στην προεδρία. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην απλήρωτη δόση του άρθρου 44, η οποία δεν καλύφθηκε με εκείνον στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Ανάμεσα στα θέματα συζητήθηκε και αυτό της Empire. Στο σημείο αυτό οι τόνοι ανέβηκαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που ξεπεράστηκε.

Η συζήτηση που είχε ο Γιώργος Κιντής αναλώθηκε και αυτή στο ζήτημα της Empire και σε μια «τρύπα» πέντε εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο κ.Κιντής έδωσε και στοιχεία στους οπαδούς της ομάδας για τη διαχείριση από το 2004 έως το 2012.

Αυτά θα αποτελέσουν και το κύριο θέμα στη συνάντηση που θα επιδιώξουν να έχουν τα μέλη της Original πλέον την Παρασκευή με τους μετόχους της ομάδας του Ντέμη Νικολαϊδη. Σκοπός αυτής δεν είναι μόνο να πάρουν απαντήσεις αλλά να προσπαθήσουν να «βάλουν» στο ίδιο τραπέζι με όλα τα στελέχη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με την ελπίδα να υπάρξει ένα… φως στο τούνελ.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι η ανταπόκριση που θα τύχει αυτή η πρωτοβουλία της Original, δηλαδή, ποιοι μέτοχοι να δεχθούν να δώσουν το «παρών» σε αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.