Πεπεισμένος ότι η Κέρκυρα θα επιστρέψει κόντρα στον Πανθρακικό στις νίκες, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Καραλής. Ο επιθετικός των «Φαιάκων» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες στην έδρα της ομάδας.

«Είναι η πρώτη φορά που η Κέρκυρα βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς, όμως, δουλεύουμε καλά, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα κλείσουμε τον πρώτο γύρο με 15 βαθμούς. Το παιχνίδι θα κριθεί πολύ στο πάθος. Η θέληση θα δώσει τον νικητή. Και η ομάδα μου έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Το ματς είναι στην έδρα μας και δεν τίθεται θέμα για το πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, που προέρχεται από ορισμένα νικηφόρα αποτελέσματα. Θα συμφωνήσω, όμως, με τον προπονητή μου ότι δεν πρόκειται για έναν «τελικό», καθώς ακόμη υπάρχουν 15 ματς και η ομάδα έχει δείξει από την αρχή ότι μπορεί να πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες», τόνισε ο νεαρός επιθετικός.

Για το αν υπάρχει άγχος και πίεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Ξέραμε απ’ την αρχή ότι θα προκύψουν δύσκολες καταστάσεις και θα υπάρξουν πολλές ομάδες, που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Δεν μας αγχώνει καθόλου το ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ούτως ή άλλως, όταν παίζεις, δεν θέλεις ποτέ να χάσεις. Η ομάδα έτσι όπως δουλεύει και στην κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, πιστεύω ότι μ’ αυτή τη νίκη θα ανέβει βαθμολογικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube