Ικανοποιημένος με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ρούσσης.

Ο νεαρός στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους Αρκάδες, υπογράμμισε πως και το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα από την στιγμή που εκείνη αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Ήρθε η ώρα μου να παίξω, λόγω και των ελλείψεων που είχαμε, πιστεύω να δικαιώσω τον προπονητή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ρούσης.

Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Μας ευχαρίστησε ο βαθμός, γιατί ήμασταν και με δέκα παίκτες. Το γκολ το δεχθήκαμε χωρίς να έχει γίνει ευκαιρία. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, καταφέραμε αν και με δέκα να βάλουμε το γκολ και να είμαστε ικανοποιημένοι. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε την υπεροχή και κάναμε φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είχε σχέση η αποβολή, απλά έτυχε να ανέβουμε λίγο περισσότερο σε εκείνη τη στιγμή. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός, η έδρα της Ξάνθης είναι δύσκολη και καταφέραμε να μην χάσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ