Εντάξει, σίγουρα θα προτιμούσες να το πιάσεις στο ΠΡΟ-ΠΟ.

Να τσιμπήσεις ένα γερό πακέτο και να φτιαχτείς.

Και στη Σούπερ Λίγκα όμως, ζάχαρη θα περάσεις αν χτυπήσεις «δεκατριάρι»!

Διότι η 13η αγωνιστική δεν έχει λεφτά. Πού έχει εξάλλου;

Έχει όμως Ολυμπιακό με διάθεση για θέαμα (απέναντι στον Πλατανιά).

ΠΑΟΚ με καραβάνια οπαδών του στη Βέροια. Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη (με Πανιώνιο-Παναθηναϊκό).

Και καλό λόγο για να μη χαλαρώσεις ούτε τη Δευτέρα με ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων από το control room του sport-fm.gr.


Σάββατο, 1/12

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 1)

Επειγόντως… σέρβις! Η SKODA ανέβηκε όλη την ανηφόρα του 90λεπτού με τον Ατρόμητο, αλλά στο τέλος «κλάταρε» και πάλι. Και αν ο Κωστένογλου δεν την βάλει μπρος ούτε με τον Αστέρα, ενδεχομένως να στρίψει και τελευταία τη στροφή της αγωνιστικής. Πολύ μακριά από τους Τριπολιτσιώτες, που ξεχαρβαλώνουν ό,τι περνάει από την έδρα τους (6 στα 6 με Πανιώνιο) αλλά… χάνουν λάδια μακριά απ’ αυτή (καμία νίκη απ’ την πρεμιέρα).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σιγίκας (Πέλλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Άρης-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)

Τέσσερα πήγε, του ‘παν πάλι φύγε, φύγε… απ’ την Κομοτηνή! Ο Άρης κατάλαβε για τα καλά τον πόνο του Μαζωνάκη στο παμπάλαιο άσμα και γύρισε ζαλισμένος (από τον Πανθρακικό) στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να δείξει στον Λούκας Αλκαράθ -που θα βρίσκεται στις εξέδρες- ότι δεν παραλαμβάνει «καμένη γη». Εκτός κι αν ο Ατρόμητος θυμηθεί (για πρώτη φορά απ’ το καλοκαίρι) πως είναι οι νίκες εκτός Περιστερίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Ολυμπιακός-Πλατανιάς (19:30, NovaSports 2)

Αν το χάσει, χαιρέτα μου τον… Πλατανιά! Ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι και την ασφάλεια του +8 στην κορυφή. Και μετά το διάλειμμα με την Παναχαϊκή, θα πρέπει να ξεκινήσει διαδοχικές απόπειρες αυτοκτονίας (όπως θα είναι πιθανή γκέλα με τους νεοφώτιστους) για να μην πάρει κι αυτό το πρωτάθλημα. Διότι η ομάδα του Αναστασιάδη πήρε αέρα -μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού- αλλά κι εκείνη του Ζαρντίμ θέλει να πάρει φόρα για την τελευταία παράσταση στο φετινό Champions League με την Άρσεναλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Κυριακή, 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός (15:00, NovaSports 1)

Απ’ την Κρήτη ως τη Θράκη! Αυτή είναι η απάντηση στο πόσο μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό που θα γίνει μεσημεριάτικο την Κυριακή. Διότι η δεύτερη σερί ήττα στους «Ζωσιμάδες» (και η μια μόλις νίκη στα πέντε τελευταία ματς) ξανάφερε τον ΟΦΗ κοντά στο ισόγειο. Και η τεσσάρα του Πανθρακικού στον Άρη -που συνέχισε τις υποψίες για «μαγικό ραβδάκι» του Παύλου Δερμιτζάκη- τον φέρνει ισόβαθμο και αεράτο στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»


Βέροια-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 3)

«Δικέφαλος» και… επτάψυχος! Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δείξει φιλοδοξίες τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν παραιτείται (ισοφαρίζοντας στο τέλος). Απέναντι σε αντίπαλο όμως που έδειξε σημεία ζωής (τσιμπώντας πόντο στην Κέρκυρα) και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη μετά από επτά ματς, θα χρειαστεί προσοχή για να μην απογοητεύσει τους περίπου 4.500 φίλους του που αναμένεται να βρεθούν στην εξέδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 1)

Τόλμη και… Βοιωτία! Μοιάζοντας όχι με σίριαλ τηλεόρασης, αλλά με serial killer, ο Λεβαδειακός «σκότωσε» και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της ομάδας του Παράσχου της επέτρεψε να κοιτάζει αφ’ υψηλού το ισόγειο και να πηγαίνει ως φαβορί πλέον σε παιχνίδια με τους… ενοίκους του. Διότι τέτοια έμεινε η Κέρκυρα, που τιμωρήθηκε απ’ τη Βέροια και θα ψάξει στη Λιβαδειά τον έναν έστω πόντο απ’ τους δυο που της στέρησε εκείνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Θα… πλατειάσουν τα χαμόγελα; Η ήττα απ’ τον Πλατανιά -και κυρίως ο τρόπος που ήρθε- χάλασε τη διάθεση και το σερί που ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Βλέποντας όμως τον Φορναρόλι να σκοράρει (δις) και τον Σο να… παίζει και να σκοράρει (!) στο ματς με την Προοδευτική οι «πράσινοι» μόνο γελαστοί μπορούν να πάνε στην πλατεία. Δεν θέλει πολύ ωστόσο να φύγουν (κι αυτοί) με σκυμμένο κεφάλι, αν ο Πανιώνιος συνεχίσει τις προ Αστέρα εμφανίσεις του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Δευτέρα, 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2)

Μ-ΠΑΣ και δει άσπρη μέρα! Πάνω που πίστεψε ότι θα πάρει τα πάνω της μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η ΑΕΚ έκανε πισωγύρισμα με τον Λεβαδειακό. Και μαζί με το ματς, έχασε και την ευκαιρία να βγει έπειτα από καιρό απ’ τη ζώνη. Η τρίτη φετινή νίκη της όμως δεν μοιάζει μόνο απαραίτητη. Αλλά και δύσκολη υπόθεση απέναντι σ’ έναν «Άγιαξ της Ηπείρου» που τα πάει… καλύτερα απ’ τον κανονικό, έχει τρεις σερί νίκες και απόσταση αναπνοής απ’ τα πλέι-οφ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ:


Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 8/12

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15)
Ατρόμητος-ΟΦΗ (19:30)

Κυριακή, 9/12

Πλατανιάς-Βέροια (15:00)
SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Άρης (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 10/12

Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube