Το N’JOY UNI-League για 12η συνεχόμενη χρονιά είναι πανέτοιμο για να υποδεχτεί τους χιλιάδες των φοιτητών που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο 5x5 (ή καλύτερα minifootball) και μέσα από αυτό να διεκδικήσουν με τις ομάδες τους την κορυφή της πόλης τους, εν συνεχεία της Ελλάδας και εν τέλει της Ευρώπης! Το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας στο minifootball κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στα γήπεδα της Αθήνας και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχει ξεκινήσει στις 10 ελληνικές πόλεις που θα φιλοξενηθεί.

Οι διοργανωτές κύρηξαν την έναρξη σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Ποδοσφαίρου Σάλας να είναι παρούσα ώστε να δώσει με κάθε λεπτομέρεια επεξηγήσεις για τους κανονισμούς που θα ισχύσουν και φέτος αλλά και για να απαντήσουν σε κάθε είδους ερωτήσεις και να καλωσορίσουν το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την κύρια αίθουσα του μεγαλύτερου εκκολαπτηρίου αθλητικής δημοσιογραφίας της χώρας. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι αρχηγοί των ομάδων της Αθήνας οι οποίοι για περίπου 2 ώρες παρακολούθησαν την εκδήλωση με μεγάλη προσοχή.

Την ομιλία άνοιξε ο κ. Γιώργος Αντωνακάκης, διευθυντής του Κ.Α.Ρ ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στο στενό δεσμό μεταξύ NovaΣπορ-FM και N’JOY UNI-League από το 2002 οπότε και ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε χορηγήσει την διοργάνωση που στην 1η της σεζόν αρίθμησε τον αριθμό των ...7 ομάδων και που μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν έφτασε στο σημείο να αποτελεί το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας με περισσότερους από 2.500 φοιτητές – παίκτες. Αστειευόμενος αναφέρθηκε και στην πορεία των ομάδων των φοιτητών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και αμέσως μετά ενθουσίασε το κοινό με την ανακοίνωση ότι το Κ.Α.Ρ. θα χορηγήσει 1 υποτροφία αξίας 8.000€ στον 1ο σκόρερ, άλλη 1 ίδια υποτροφία στο νικητή διαγωνισμού που θα γίνει μέσω facebook καθώς και 25% έκπτωση στα δίδακτρα όσων συμμετάσχουν στην διοργάνωση και επιθυμούν να σπουδάσουν και στο Εργαστήρι αθλητικογραφίας του Κ.Α.Ρ. Κάπου εκεί έδωσε πάσα στο κ. Νίκο Κατσαρό ο οποίος μίλησε για το πάθος που ονομάζεται ποδόσφαιρο και που κρατάει τον άνθρωπο υγιή σε όλη του τη ζωή. Σημείωσε μάλιστα πως παρά τα 72 του χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του σταθμού (τερματοφύλακας) στο πρωτάθλημα Τύπου και όπως ήταν φυσικό κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων φοιτητών!

Στην διάρκεια της ομιλίας τονίστηκαν πάρα πολλά θέματα οργανωτικής φύσης καθώς ας μην ξεχνάμε πως εκεί βρισκόταν το σύνολο των αρχηγών των ομάδων, άρα των παιχτών που είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση των ομάδων τους και δόθηκε εν τέλει η ευχή για μία καλή σεζόν με ευγενή ανταγωνισμό και χωρίς τραυματισμούς.

Το N’JOY UNI-League συνεχίζει φυσικά τη συνεργασία του με το μεγάλο του χορηγό που δεν είναι άλλος από το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς. Το N’JOY και η ΦΑΓΕ στέκονται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα στους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε δείχνει τον δρόμο.

Η διοργάνωση καλωσορίζει στην μεγάλη παρέα της έναν νέο χορηγό, ο οποίος ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr το οποίο προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές σε εκπληκτικά καταλύμματα σε όλα τα μήκη και τα ύψη της Ελλάδας θα στείλει τους πρωταθλητές όλων των πόλεων σε ποικίλα μέρη και φυσικά και τον Πρωταθλητή Ελλάδος. Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με 22 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν λοιπόν ίσως το πιο ονειρεμένο δώρο της διοργάνωσης, αν φυσικά εξαιρέσουμε την πρόκριση στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που σαν εμπειρία έχει αξία... ανεκτίμητη.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν και δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει το Red Bull για ένα φοιτητή... Απλά no comments!

Η ΑΝΕΚ LINES παραμένει δυνατός συμπαραστάτης από το 2010 και ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης όπως κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό πάντοτε με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Τέλος ο Όμιλος ΞΥΝΗ παραμένει χορηγός εκπαίδευσης δωροθετώντας τους Πρωταθλητές με σημαντικές υποτροφίες διαφορετικού ύψους η καθεμία αναλόγως της διάκρισης.

Σε επίπεδο υποστηρικτών, η NIKON για 6η συνεχόμενη σεζόν έχει ...»ταγμένες» κάποιες φωτογραφικές μηχανές για τους πρώτους σκόρερ και MVPs της διοργάνωσης (ανά πόλη), ο Όμιλος Peoplecert μία σειρά από δώρα και προνόμια για όσους από τους διακριθέντες επιθυμούν να πάρουν πιστοποιήσεις ECDL ή CITY&GUILDS και τα Joe Weider που προωθούν το N’JOY UNI-League σε τόσα γυμναστήρια στην Αθήνα.

Σε επίπεδο χορηγών επικοινωνίας, εκτός από τη SPORTDAY, τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr, υπάρχει στενότατη συνεργασία με το MAD TV, το MAD radio, την free press εφημερίδα για video games και gadgets i-tech4u, την στοιχηματική εφημερίδα King Bet, το φοιτητικό περιοδικό Chill Out και με περίπου άλλα 50 μέσα σε τοπικό επίπεδο στις διάφορες πόλεις που θα διεξαχθεί η διοργάνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube