Γιορτάστε τα γενέθλια της FC Barcelona με μια μεγάλη προσφορά από το Sportarena.gr.

Στις 22 Οκτωβρίου 1899 ο Joan Gamper δημοσίευσε μια αγγελία στην αθλητική εφημερίδα Los Deportes, ψάχνοντας ποδοσφαιριστές. Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 29 Νοεμβρίου, το Football Club Barcelona ήταν γεγονός και το όραμα του Gamper για ένα σύλλογο που θα πρεσβεύει τα ιδανικά της Καταλονίας, ήταν γεγονός!

Στο www.sportarena.grγιορτάζουμε τα γενέθλια της Barca και προσφέρουμε το T-shirt Squares της Μπαρτσελόνα με € 14,95 μόνο !!!! Μπείτε τώρα εδώ και κάντε δικό σας τo μπλουζάκι της Μπαρτσελόνα σε αυτή τη μοναδική τιμή.

Μην ξεχνάτε ότι στην ενότητα Barcelona shop μπορείτε να βρείτε 110 διαφορετικά προϊόντα της ομάδας της Καταλωνίας όπως μπουφάν, φούτερ με κουκούλα, εμφανίσεις και αναμνηστικά, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Όσοι από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει την εμπειρία της ηλεκτρονικής αγοράς από το www.sportarena.gr, έχετε τώρα την ευκαιρία ώστε να επωφεληθείτε από την προσφορά που θα διαρκέσει μόνο για σήμερα.

Αν πάλι δεν επιθυμείτε να κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά, το τηλεφωνικό κέντρο της Sportarena θα υποδέχεται τις παραγγελίες σας στο 801 11 70 800 ή στο 210 677 3366 (από κινητό) από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube