Αμετάβλητη έμεινε η πρώτη τετράδα στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης Ανεξαρτήτων ομάδων μετά την λευκή ισοπαλία που έφερε η πρωταθλήτρια Cobra με τον Ατρόμητο, αλλά οι μνηστήρες Παγκρήτιος, Αστέρας Ηλιουπόλεως και Μαύρος Αετός πλησίασαν στον πόντο καθώς ακολουθούν με 28 βαθμούς.

Στη Β' κατηγορία, η Αθήνα 2005 εξακολουθεί να παραμένει μόνη πρώτη (με τρεις βαθμούς απόσταση από το Friends Club) παρά την ισοπαλία που παραχώρησε στους Ροσονέρι με 1-1. Στην 3η θέση σκαρφάλωσε ο Διόνυσος ενώ η North Union συνέχισε με νίκη επί της Nova Roma και μπήκε και αυτή σε τροχιά ανόδου.

Στην Γ' κατηγορία, από τους πρωτοπόρους μόνο οι Αδέσποτοι έχασαν από την Δόξα Βάρης με 0-3 και έπεσαν στην τέταρτη θέση, ενώ παραμένει μόνη πρώτη η Sierra Μaestra με 30 βαθμούς. Τα Σκαθάρια αν και νέα ομάδα δείχνουν με την πάροδο του χρόνου σταθερότητα και μαχητικότητα και βρίσκονται σταθερά στην πέμπτη θέση με βλέψεις ανόδου. Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν ο Παπάγος που μέχρι το 60' ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το Πελοποννησιακό, που κέρδιζε με 0-2 ως εκείνη τη στιγμή, αλλά το παιχνίδι γύρισε και τελείωσε με 4-2 ανεβάζοντας τους Στρατηγούς στη δέκατη θέση.

Περισσότερα στο: anexartito.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube