«Παγώνει» το θέμα πρόσληψης προπονητή στον Άρη μέχρι να οριστεί νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Η Κοινωνία Μελών Άρη κατέληξε στα πρόσωπα που θα διαδεχτούν Ζαμπέτα, Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη και θα αποτελέσουν τη διοίκηση που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο. Σε αυτή θα μετέχουν σίγουρα οι Ψηφίδης, Τικμπασάνογλου και Χριστοφορίδης, ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη και ένα ακόμα μέλος, πιθανώς το μέλος του ΑΣ Θόδωρος Αγγελούσης.

Σήμερα το βράδυ στην ευρεία σύσκεψη ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και Συνδέσμων η Κοινωνία Μελών Άρη θα ενημερώσει για τις αποφάσεις της και θα ζητήσει τη στήριξή τους στη νέα διοίκηση. Εκτός απροόπτου και υπό την προϋπόθεση πως θα επιτευχθεί η συναίνεση, την Πέμπτη θα κατατεθεί η αίτηση για ορισμό διοίκησης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, τις προπονήσεις θα συνεχίσει να κάνει το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή. Η νέα διοίκηση θα «τρέξει» τις επαφές για τον νέο προπονητή, με τον Γιάννη Αναστασίου να παραμένει φαβορί αλλά να μην… παίζει μόνος του. Έχει προταθεί κι ένας Ισπανός τεχνικός, για τον οποίο όμως εκφράζονται αμφιβολίες σχετικά με το χρόνο που θα χρειαστεί για να μάθει την ομάδα κι ενώ η συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία εδώ και τώρα για τους «κίτρινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης