«Απάντηση» σε όλους όσους είχαν την Κέρκυρα ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στην αρχή της σεζόν, είναι η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Γιάννης Γκούμας.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε τόσο για το ντεμπούτο του, που συνδυάστηκε με γκολ στην αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια:

«Ξέραμε πως μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε πιο δυνατά σε αυτό, με αποτέλεσμα να πάρουμε το προβάδισμα με ένα δικό μου γκολ. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα (1-1) μας αδικεί, καθώς η Βέροια έκανε ελάχιστες ευκαιρίες στην εστία μας».

Για το ματς της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό:

«Είναι μία εκτός έδρας αναμέτρηση και μας περιμένει δύσκολο έργο, καθώς ο Λεβαδειακός της τελευταίας αγωνιστικές απέναντι σε ΟΦΗ και ΑΕΚ έχει πάρει δύο σπουδαίες νίκες, ενώ κατά διαστήματα αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο».

Για τη πορεία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής:

«Στην αρχή της σεζόν μας είχαν ξεγραμμένους, αφού δεν είχαμε ούτε μεγάλο μπάτζετ, αλλά ούτε και πάρα πολλούς έμπειρους παίκτες. Ωστόσο, έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε μέχρι τώρα 12 βαθμούς. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου στη συνέχεια να είμαστε πιο χαλαροί και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ντεμπούτο κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά», που συνδυάστηκε με γκολ:

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία για εμένα. Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω στην πρώτη μου συμμετοχή. Για τη συνέχεια στόχος μου να συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο σκληρά, προκειμένου να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, όποτε μου το ζητήσει ο προπονητή μου».

Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα:

«Φέτος η καλύτερη ομάδα για εμένα είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια, ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ και ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι σύλλογο είναι στο ίδιο επίπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube