Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε πως είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρόεδρος της Μίλαν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους και έστειλε συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ειδικά στον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τη νίκη με 1-0 που πέτυχαν. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έδειξε να υπολογίζει πολύ τους επιθετικούς της Μίλαν, τους οποίους περιμένει να δει να αγωνίζονται ταυτόχρονα.

Νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του, αν και η αρχή της χρονιάς ήταν απογοητευτική. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφήνει πίσω του τις… δύσκολες μέρες και απολαμβάνει τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. «Οι άσχημες μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Ήταν φυσικό να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στην αρχή, μετά την αποχώρηση τόσων σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Το πλάνο μας, όμως, θεωρώ πως θα αποδώσει. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε νέους παίκτες, που θα μας εγγυηθούν πολλά χρόνια καλών εμφανίσεων. Ανοίγουμε νέο κύκλο και μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Νέους και ικανούς, ασφαλώς, που απαιτείται να εργαστούν σκληρά», σχολίασε ο Μπερλουσκόνι.

Στο σημείο αυτό ο Μπερλουσκόνι έκανε ένα σχόλιο για την επιθετική γραμμή της Μίλαν. «Ο Ελ Σααραουί, ο Πάτο, ο Μπόγιαν και ο Ρομπίνιο, είναι εξαιρετικοί παίκτες που θα κάνουν μεγάλα πράγματα. Περιμένω να τους δω να παίζουν μαζί. Θα μαγέψουν.»

Η νίκη της Μίλαν είναι δίκαιη, σύμφωνα με όσους μίλησαν μετά το ματς. «Πράγματι είναι δίκαιη. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Στέλνω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή μας», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, φουντώνουν οι φήμες που σας θέλουν να πιέζετε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Όλοι θα ήθελαν τον Γκουαρντιόλα στην ομάδα τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ τον Αλέγκρι, με τον οποίο συνεχίζουμε. Από την αρχή της συνεργασίας μας έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, τόσο σε επίπεδο εργοδότη - εργαζόμενου, όσο και σε διαπροσωπικό. Όσα ακούστηκαν κατά καιρούς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», σχολίασε ο Μπερλουσκόνι.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της Μίλαν διέψευσε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τον Ολλανδό. Δεν ξέρω πως κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες. Ούτε και ο Τέβες μου αρέσει. Κρατάω «σφιχτά» αυτούς που ήδη έχω. Θα δείτε πως θα με δικαιώσουν», τόνισε ο Μπερλουσκόνι.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube