Με στόχο την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Κέρκυρα υποδέχεται στο ΕΑΚ την Βέροια για την 12η μέρα της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο μετρούν τρεις ισοπαλίες. Στον αντίποδα η «βασίλισσα του Βορρά» μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά με νέο προπονητή στον πάγκο της, θέλει να ανακάμψει και να ανέβει στην βαθμολογία.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Κέρκυρα

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις ολόκληρες αγωνιστικές θέλει η Κέρκυρα στην έδρα της, καθώς υποδέχεται την μαχητική Βέροια. Οι Φαίακες παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, θέλουν το τρίποντο μέσα στην έδρα τους για να ξεφύγουν από την ενδέκατη θέση. Οι νησιώτες στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια μετρούν τρεις ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό, ενώ ηττήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς η Βέροια μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του για το παιχνίδι με την «βασίλισσα του Βορρά».

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Καραλής, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Λώττας, Κρητικός, Τσουμάνης, Έντερ, Λεόν, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Γιάντσης, Ζουμπουλάκης.

Βέροια

Για ένα νέο ξεκίνημα ταξιδεύει στην Κέρκυρα η Βέροια με σκοπό να μπορέσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νίκος Καρύδας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που τον διαδέχθηκε, έγινε ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της «βασίλισσας του Βορρά» στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρωτίστως ο νέος τεχνικός θέλει να επανέλθει η ηρεμία στους παίκτες, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. ωστόσο, το έργο της Βέροια μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς απέναντί της θα βρει μία αρκετά δύσκολη ομάδα, που παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό αποτελούν και οι απουσίες των Καφέ και Τόμας, των οποίων καλείται να καλύψει το κενό.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν,Καντιμοίρης, Καλ, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστεϊ, Μπαργκάν, Παυλίδης.

Άλκης Κακολύρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube