Δεν μπορεί! Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας… Για μία ακόμη φορά ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη «σκάρωσε» μία απίθανη ανατροπή. Αυτή τη φορά δεν ήταν η Εθνική, αλλά η Λιμόζ, που χθες επικράτησε 67-66 της Πουατιέ για τη γαλλική λίγκα με τρίποντο του Κάιλ ΜακΑλάρνεϊ στην εκπνοή κι ενώ 24’’ πριν το τέλος ήταν στο -4.

Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τη χθεσινή ανατροπή και σας θυμίζει τις μεγάλες «επιστροφές» των ομάδων του Παναγιώτη Γιαννάκη:



Ο «δράκος» είναι μετρ της ανατροπής και το’ χει αποδείξει πολλάκις από τον πάγκο της Εθνικής.

Ποιος ξεχνά τον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, όταν από το 62-55 στα 47’’ πριν το τέλος, η «επίσημη αγαπημένη» έφτασε στο 67-66 με τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην εκπνοή και εν συνεχεία στο τρόπαιο…



Ή ένα χρόνο μετά την ανατροπή στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας απέναντι στην Αυστραλία, από το 69-66 στα 19’’ πριν τη λήξη με τρίποντα από Αντώνη Φώτση και Νίκο Ζήση…



Ή-τέλος-τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2007, όταν από το 61-49 στα 2:43 για το φινάλε έκανε επική αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε με καλάθι του Θοδωρή Παπαλουκά (63-62) και πέρασε στην τετράδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube