Ο αγώνας της Τρίτης κόντρα στην Τσέλσι για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, υποχρέωσε τους παίκτες της Γιουβέντους να προπονηθούν την Κυριακή, μία μέρα μετά την ισοπαλία 0-0 που παραχώρησαν στη Λάτσιο εντός έδρας. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Μίρκο Βούτσινιτς, που δείχνει να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση βασικού στο παιχνίδι της Τρίτης.

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τους παίκτες να προπονούνται καθημερινά, ακόμα και μετά από παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτό έκαναν και οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, που δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν από τη «μάχη» του Σαββάτου κόντρα στη Λάτσιο και επέστρεψαν στο Βινόβο, προκειμένου να ετοιμαστούν για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωση για όσους αγωνίστηκαν, αλλά κανονική προπόνηση για όσους δεν ήταν στην αποστολή με την ομάδα της Ρώμης. Ο Αντόνιο Κόντε έριξε το «βάρος» στην τακτική και δοκίμασε αρκετά συστήματα.

Στο Βινόβο βρέθηκε και ο Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα του το Σάββατο, λόγω πυρετού. Ο Μαυροβούνιος δεν προπονήθηκε, αφού ακόμα είναι ταλαιπωρημένος από την ίωση, αλλά έθεσε υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, στο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της «Γιούβε» στην Ευρώπη.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube