Η ενδέκατη αγωνιστική ολοκληρώνεται με ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο σε μια «μάχη» ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Αστέρας Τρίπολης:

Κάτι χρωστάει στον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες, μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Τσιώλη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και θέλει να το κάνει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ο Περόνε κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Φούλοπ θα είναι στο τέρμα. Ο Τσαμπούρης θα βρίσκεται δεξιά, ο Φορμίκα αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο πίσω από τον Περόνε.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Ατρόμητος:

Οι δύο νίκες με Πανθρακικό και Πανιώνιο έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες απουσίες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ιτάνζ. Ο Σκόνδρας δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης στην άμυνα. Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Πίσω από τον Κούτσι, θα κινούνται οι Καραγκούνης, Καραμάνος και Πίτου Γκαρσία.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστο, Σουμπίνιο, Σκόνδρα, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Μπρίτο, Επστάιν, Καλλέργη, Καραμάνο, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνη, Κούτσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος