Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ανδρέας Σταματής μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βέροια (4-0).

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή του όποτε του ζητηθεί.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η νίκη είναι μία νέα αρχή για τους «κιτρινόμαυρους».

«Το ότι κερδίσαμε είναι μία νέα αρχή για εμάς. Δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα, απλά κάναμε μία νέα αρχή. Αφιερώνω το γκολ στους γονείς μου και ιδιαίτερα στη μητέρα μου που έχει θυσιάσει πολλά από την προσωπική της ζωή για να φτάσω εδώ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το γεγονός ότι έμεινε στην πρώτη ομάδα, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν υπολογιζόταν απο τον Λίνεν, είπε: «Αυτό με πείσμωσε πολύ και σκέφτηκα τόσο με τους δικούς μου ανθρώπους όσο και με τον εαυτό μου και αποφάσισα να μην τα παρατήσω. Για αυτό δούλεψα και ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε και ελπίζω να τον βοήθησα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεντιλίμπαρ: «Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, πάντα παίζουμε με το δικό μας στυλ» - Τι είπε για Γιάρεμτσουκ

Βιτόρια: «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ουσιαστικά έχουμε τρόπους να καταστρεφόμαστε μόνοι μας με κάποια λάθη»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs

Χριστόγλου: «Ο Γκαρθία εξαφάνισε τους μέσους του Παναθηναϊκού»

Ουναΐ: «Ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Νικολογιάννης: «Ορατός ο κίνδυνος της 4ης θέσης για Παναθηναϊκό - Λυπήθηκα Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη»

Κετσετζόγλου: «Εικόνα πανικού από την ΑΕΚ μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ - Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Ο εκπληκτικός Γιάρεμτσουκ, η πράσινη αντίδραση και η παράσταση τίτλου του Ολυμπιακού: Τα highlights του ντέρμπι

Δεσύλλας: «Soft νοοτροπία, επιπόλαιος Παναθηναϊκός με πολλά λάθη…»

Νικολακόπουλος: «Μας είχε λείψει μία τεσσάρα και στον Παναθηναϊκό…»

TAGS: A.E.K.