Χωρίς εκπλήξεις και με φυσιολογικά αποτελέσματα κύλησε η δέκατη αγωνιστική του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος με την Cobra να παραμένει επικεφαλής με 25 βαθμούς και την Παγκρήτιο μαζί με τον Μαύρο Αετό να ακολουθούν με 22.

Στην B' κατηγορία μόνη πρώτη και αήττητη η Αθήνα 2005 νίκησε δύσκολα τον Αστέρα Λευκών Πάρου με 3-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Friends Club επί των Rossoneri με 3-0 (ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και σύντομα θα αναρτηθεί στο anexartito.gr) ξέφυγε με πέντε βαθμούς έχοντας δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Νίκη έκπληξη της ουραγού Olympic '89 επί του Αιόλου με 5-3. Ανεκόπη η καλή πορεία της North Union από τον Αία Ν. Σμύρνης που την νίκησε με 2-4, ενώ συνέχισε με νίκη ο Άτταλος Αθηνών επί της μαχητικής Roxy με 4-3. Μια νίκη που ήρθε στο τελευταίο λεπτό.

Στην Γ' κατηγορία η Rainbow με γκολ στο παρά πέντε της λήξης στον αγώνα με την Cπαρτακ με 2-1 παρέμεινε επικεφαλής, ενώ φυσιολογικά ήταν τα υπόλοιπα αποτελέσματα που άφησαν αμετάβλητη την κατάσταση στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα Ξεχώρισε μόνο η πρώτη νίκη της ουραγού Μπόκα Juniors επί των Παλαιμάχων με 2-0 που την ξεκόλλησε από το τέλος της βαθμολογίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube