Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της KYSO το πρώτο BBQ Event με τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα της Weber. Η εκδήλωση σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας τη μέγιστη εμπειρία ψησίματος και αυτό το πετύχαμε χρησιμοποιώντας τα μπάρμπεκιου της Weber. Το φαγητό και οι υπηρεσίες μας βασίστηκαν, όπως πάντα, στην ιδέα του σπιτικού ψησίματος στην εξοχή, κάτι που είναι συνώνυμο με το όνομα Weber.

Όσοι παρευρέθηκαν στο event δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη «φλεγόμενη» μαγειρική και διαπίστωσαν ότι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας είναι οι προτάσεις μας, οι οποίες, αναλόγως με την κάθε περίπτωση, διακρίνονται από επαγγελματισμό, φιλική διάθεση και εξατομικευμένο χαρακτήρα.

Η Weber, πρωτοπόρα εταιρεία στο συγκεκριμένο τομέα, γνωστή για τα μπάρμπεκιου και τα αξεσουάρ ψησίματος, έδωσε δυναμικό παρών και εξέπληξε θετικά όλους τους επισκέπτες προσφέροντάς τους τη μέγιστη εμπειρία ψησίματος.

Το μενού, που ετοιμάστηκε στα μπάρμπεκιου της Weber και το οποίο επιμελήθηκε η ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS, ικανοποίησε ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ο σεφ Νίκος Ντάνος έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους παρευρισκομένους για το σωστό ψήσιμο, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας KYSO μύησαν τους καλεσμένους στον κόσμο της Weber παρουσιάζοντας τα αξεσουάρ μπάρμπεκιου, καθώς επίσης και τη μεγάλη ποικιλία συσκευών, που λειτουργούν με ρεύμα, κάρβουνο ή αέριο.

Κάθε πιάτο είχε τη γεύση που του άξιζε, ενώ η τελική πινελιά δόθηκε με τα προϊόντα της Hellmann’s.

Αρκετοί ήταν και οι λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στους επισκέπτες πώς να ξεχωρίζουν ένα καλό κρασί και βέβαια τους κανόνες του σωστού παντρέματος οίνων και εδεσμάτων.

Δεν θα πρέπει να παραληφθεί βέβαια και η συμμετοχή στο event της γνωστής εταιρείας Victorinox, διάσημης για τα εκλεκτά μαχαίρια της.

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν τη διαδικασία του άμεσου και έμμεσου ψησίματος με τα μπάρμπεκιου της Weber, έζησαν τη γευστική εμπειρία του καπνιστού κρέατος και δοκίμασαν brownies σοκολάτας που ετοιμάστηκαν στα γκριλ της Weber.

Highlights της εκδήλωσης, τα μπέργκερ, που ενθουσίασαν τους επισκέπτες χάρη στον εξαιρετικής ποιότητας κιμά της Bovillage, αλλά και ο καπνιστός σολομός σε πλάκα κέδρου.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας επισκέφτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να οργανώσουμε ένα μεγαλύτερο event και να σας έχουμε και πάλι κοντά μας.

Επικοινωνία:
KYSO ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.
Πεντέλης 25, Μαρούσι, ΤΚ 15126
Τηλ.: 210 8026880
Φαξ: 210 8050010
E-mail: www.kyso.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube