Το «Έπαθλο Forthnet», ο κορυφαίος θεσμός απονομής βραβείων στους καλύτερους αθλητές κάθε αγωνιστικής χρονιάς, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Βόλεϊ και το Πόλο, συμπλήρωσε δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Tην Δευτέρα, 19/11, σε κεντρικό χώρο της Αθήνας, σε μια όμορφη τελετή θα απονεμηθούν και φέτος τα βραβεία στους κορυφαίους αθλητές.

Η κα Τίνα Κουτσογιάννη, Corporate Communication Manager του Ομίλου Forthnet αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού του Επάθλου Forthnet:

«Ολοκληρώνοντας την αγωνιστική σεζόν 2011-2012, συμπληρώσαμε 10 χρόνια από τη γέννηση του «Επάθλου Forthnet», ενός θεσμού αναγνωρισμένου πια στο χώρο των αθλημάτων του Βόλεϊ και του Πόλο. Ένα σύνολο από τους πλέον αξιόλογους συντάκτες των δύο αθλημάτων, βαθμολογούν όλη την αγωνιστική χρονιά και αναδεικνύουν τους MVPs ανδρών και γυναικών στο Bόλεϊ και το Πόλο, αλλά και τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους. Ο Όμιλος Forthnet προσφέρει στους MVP’s τη δημιουργία της προσωπικής τους ιστοσελίδας, καθώς πιστεύουμε ότι η ευρυζωνικότητα μπορεί και πρέπει να προβάλει τον αθλητισμό».

Η ανάδειξη των νικητών του Επάθλου Forthnet βασίζεται στην αξιολόγηση των παικτών από τους αθλητικογράφους του ελληνικού τύπου που εξειδικεύονται στα συγκεκριμένα αθλήματα και βαθμολογούν την απόδοση των αθλητών και αθλητριών σε κάθε αγωνιστική. Από τη συνολική βαθμολογία που προκύπτει στο τέλος των Πρωταθλημάτων Α1, αναδεικνύεται κάθε χρόνο ο νέος και η νέα κάτοχος του Επάθλου Forthnet τόσο στο Βόλεϊ όσο και στο Πόλο.

Ειδικότερα η διάκριση «Forthnet Rookie of the year» βασίζεται στη συμμετοχή πρωτοεμφανιζόμενων παικτών κάτω των 21 ετών στους αγώνες του πρωταθλήματος, επομένως η σχετική βαθμολογία ανακοινώνεται κάθε φορά που υπάρχει τέτοια συμμετοχή. Τα αποτελέσματα καθώς και η προσωπική βαθμολογία κάθε αθλητή μετά από κάθε αγώνα, παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του Ομίλου Forthnet.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube