Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε. που χάρισε σε δύο τυχερούς επισκέπτες την μηχανή Iperespresso - illy, Francis Francis X7.1.

Οι δύο νικητές είναι οι:

- Κωστοπούλου Μαρία, με αριθμό σταθερού τηλεφώνου που λήγει σε -049 και
- Φιλιππαίος Βαγγέλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -014.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από την ΚΑΦΕΑ Εμπορική για την παραλαβή των δώρων τους.

Πρόκειται για ιταλική μηχανή αξεπέραστου design και υψηλής ποιότητας κατασκευής που λειτουργεί αποκλειστικά με κάψουλες Ιperespresso illy. Είναι μηχανές που σίγουρα θα αποτελέσουν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας σας. Διατίθενται σε 3 διαφορετικά χρώματα προσδίδοντας πολυτέλεια στην καθημερινότητα με την απόλαυση ενός τέλειου espresso illy.

Η καινοτομία του συστήματος εντοπίζεται στην κάψουλα και είναι η απόσταξη σε δύο φάσεις. Μέσω του συστήματος μεγιστοποιούνται όλες οι αξίες του καφέ, έντονη γεύση, επίμονη κρέμα, δυνατό άρωμα. Αυθεντικός ιταλικός espresso!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.kafea.gr και www.illyshop.gr.

Προμηθευτείτε τις κάψουλες από supermarkets, καφεκοπτεία, www.illyshop.gr και επιλεγμένα σημεία λιανικής. Άριστη και άμεση Τεχνική υποστήριξη.


Όροι συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 14:00 έως και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δύο (2) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία μηχανή παρασκευής espresso, Francis Francis X7.1.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM ή την ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube