Επικεφαλής τέθηκε η Cobra στην A' κατηγορία της Ένωσης Ανεξάρτητων με διαφορά τριών βαθμών από τις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν (με 19 βαθμούς).

Έχασε την ευκαιρία ο Μαύρος Αετός να αναρριχηθεί κι αυτός στην πρώτη θέση χάνοντας από μια Δυναμό σε πτώση, που όμως τον νίκησε με 0-2, ενώ και η Ολυμπιάδα σκόνταψε και πάλι φέρνοντας ισοπαλία με τον Πανελλήνιο (1-1) σε ένα παιχνίδι από το οποίο έπρεπε να είχε φύγει νικήτρια αν ήθελε να συνεχίσει να έχει βλέψεις για την κορυφή.

Τέλος, αίσθηση έκανε η ήττα σοκ της Παγκρητίου από την ουραγό Δόξα Ν. Σμύρνης με 1-2 που την έφερε στη δεύτερη θέση.

Στην Β' κατηγορία η Αθήνα 2005 συνέχισε με νίκη, μόνη αήττητη επί εννέα αγωνιστικές και οι Rossoneri ανέβηκαν στη δεύτερη θέση μετά το 1-1 της Friends Club με τoν Απόλλωνα Κυψέλης (το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί από το Anexartito.gr).

Ο Άτταλος συνέχισε με νίκη επί του Αίαντα που προβληματίζεται αγωνιστικά και είχε χάσει και τον εξ αναβολής αγώνα της Πέμπτης με την Alimunda με 4-2 κάνοντας δυο ήττες σε τέσσερις ημέρες.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Απόλλωνα Καισαριανής που υποχρέωσε σε ήττα την Βάρκιζα με 3-1 και σκόρπισε χαμόγελα στους υπευθύνους της ομάδας.

Στη Γ' κατηγορία όλοι οι πρωτοπόροι σκόνταψαν και έμεινε μόνη πρώτη (από την τέταρτη θέση) η Rainbow με 22 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά η Sierra Μαέστρα που ήρθε ισόπαλη (1-1) με τα Σκαθάρια.

Βροχή τα γκολ στο ΑΕΚ '96-Μπόκα Juniors (5-4) και νίκη έκπληξη της Αγροτικής (2-1) επί των Αδέσποτων που μέχρι εκείνη τη στιγμή φιγουράριζαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube