Με διαφορετικά… συνθήματα ξεκινούν Πλατανιάς και Κέρκυρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στα Περιβόλια.

Ανάκαμψη και επιστροφή στις επιτυχίες αυτό που θέλουν οι Χανιώτες, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα οι «Φαίακες» επιθυμούν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνουν το τελευταίο διάστημα.

Παρακολουθήστε σε real time το παιχνίδι από το control room του sport-fm.gr.

Πλατανιάς

Με… σύνθημα την ανάκαμψη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κέρκυρα στα Περιβόλια για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά τις ήττες στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ, οι Χανιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και το παιχνίδι με τους «Φαίακες» φαντάζει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Κέρκυρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ένας αρκετά επικίνδυνος αντίπαλος. Στο πλευρό τους οι παίκτες του Πλατανιά θα έχουν και τους φιλάθλους τους, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα τους και αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτας, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

Κέρκυρα

Να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις και στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά θέλουν άπαντες στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη θέλουν να πάρουν μία ακόμα εκτός έδρας νίκη που θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, γνωρίζουν τη δυσκολία που κρύβει αυτό το παιχνίδι, απέναντι στους Χανιώτες που θέλουν να ανακάμψουν μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Ο Άκης Μάντζιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος το τελευταίο διάστημα, καθώς βλέπει τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα δουλεύουν στην προπόνηση. Εκτός από την απουσία του Άγγελου Ζουμπουλάκη, ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες του παρόντες.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μοντέιρο, Βενέτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Καραλής, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Σταμογιάννος.

Άλκης Κακολύρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube