Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούργια ομάδα, που ακόμη χτίζεται με στόχο να φτάσει στο επίπεδο που αρμόζει στον σύλλογο, υπενθύμισε ο Γιώργος Βόβορας παρά την ευρεία νίκη (85-67) των «πράσινων» επί της Ολίμπια στη Λουμπλιάνα.

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε πως έβγαλαν από το μυαλό των παικτών την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. «Πολλά από τα νέα παιδιά της ομάδας δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν. Μετά τον αγώνα όμως είδαμε τα λάθη μας. Ασχοληθήκαμε μόνο με αυτό για μια μέρα. Πού οφείλεται ότι είχαμε τόσο κακές επιλογές στην επίθεση και στην άμυνα».

Για το σημερινό παιχνίδι στη Σλοβενία τόνισε ότι «νούμερο ένα στόχος ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Αφού τα καταφέραμε και στους δύο τομείς πήραμε τη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα, σιγά-σιγά όλα τα παιδιά θα βρουν το ρόλο τους. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ετοιμαζόμαστε σε κάθε ματς δίνοντας το 100% για τη νίκη, ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει», σημείωσε κλείνοντας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ