Η νέα εφαρμογή της Durex στο Facebook, μοιράζει πλούσια δώρα! Παρακολουθήστε το πιο πρωτότυπο love story…επιλέξτε την συνέχεια και μπείτε στην κλήρωση για πολλά δώρα Durex, κάνοντας απλώς Like!

H Durex – παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των προφυλακτικών – πρωτοπορεί και στο χώρο των social media και της διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό, παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουρια εφαρμογή στο Facebook.

Όλοι οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το “Love is in the air”, μια πρωτότυπη σειρά video που απεικονίζει τον έρωτα μεταξύ ενός νεαρού και μιας κούκλας, κάνοντας απλώς Like! στο http://www.facebook.com/DurexGreece.

Αμέσως μόλις παρακολουθήσετε το άκρως ενδιαφέρον και ανατρεπτικό video, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την συνέχεια του love story. Εάν απαντήσετε σωστά υποδεικνύοντας την εξέλιξη του ειδυλλίου, θα μπείτε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση με πολλά δώρα Durex! Απαντώντας και στη δεύτερη ερώτηση θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το τελευταίο video, με το οποίο ολοκληρώνεται το love story.

Οι 50 τυχεροί του διαγωνισμού της Durex “Love is in the air” θα κερδίσουν από μία τσάντα Durex, η οποία περιέχει τα νέα, εκπληκτικά προϊόντα: ένα σετ προφυλακτικών Performax Intense, ένα λιπαντικό μακράς διάρκειας Perfect Glide και ένα αισθησιακό και παιχνιδιάρικο Gadget massage.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσει μία από τις 50 τσάντες με τα δώρα της Durex.
Και όπως υπονοείται και από την εξέλιξη των βίντεο, χάρις στη Durex, “love has never felt so real”...

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε το: http://www.facebook.com/DurexGreece

Η απόφαση της Durex να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός «Love Is In the Air» μέσω Facebook αποδεικνύει την έμφαση της εταιρείας στην άμεση και διαρκή επικοινωνία με το κοινό. Μπορείτε να γίνετε fan της επίσημης σελίδας της Durex στο Facebook http://www.facebook.com/DurexGreece και να κάνετε follow στο Twitter http://twitter.com/DUREXGR.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube