Δικαίωση των κόπων και της δουλειάς που γίνεται στην Κέρκυρα αποτελούν τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος με αποκορύφωμα τη νίκη στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο επιθετικός των Φαιάκων, Γιάννης Καραλής στην εκπομπή Super Sunday του sport-fm.gr.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη Νέα Σμύρνη τόνισε ότι ομάδες όπως η Κέρκυρα που δεν έχουν τη δυνατότητα για μεταγραφές, πρέπει να κοιτάνε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και... ταμείο στο τέλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Καραλής στην Web TV του sport-fm.gr:

Για το έργο του Άκη Μάντζιου: «Σίγουρα και από τι φαίνεται στο γήπεδο, εμφανιζόμαστε καλύτεροι συνεχώς. Η συγκομιδή βαθμών όσο περνούν οι αγωνιστικές αυξάνεται. Πολλοί βιάστηκαν να καταδικάσουν την ομάδα, όμως όπως είχε πει και ο προπονητής μας θα είμασταν έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είμαστε ακόμα νέα ομάδα. Δικαιώθηκε και αυτός και εμείς που πιστεύουμε πολύ στην Κέρκυρα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Όταν πας σε μια έδρα και παίζεις με τον τέταρτο της βαθμολογίας, έχεις ένα άγχος ότι είναι δύσκολο ματς. Δεν φοβηθήκαμε ωστόσο, επιλέξαμε να παίξουμε με συγκεκριμένη τακτική και πιστεύω ότι δίκαια επικρατήσαμε».

Για την πορεία της Κέρκυρας: «Όταν είσαι σε… αδύναμες ομάδες, που δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές πρέπει να είσαι συγκρατημένος. Θέλουμε να έχουμε στόχους, είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και θα δούμε εν καιρώ τι θα πετύχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube