Βίοι αντίθετοι στο φετινό πρωτάθλημα για Πανιώνιοι και Κέρκυρα, που αναμετρώνται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη.

Από τη μία οι «κυανέρυθροι» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην δεύτερη θέση και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Από την άλλη οι νησιώτες δεν ξεκίνησαν καλά στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, στα δύο τελευταία παιχνίδια έδειξαν σημάδια βελτίωσης.

Παρακολουθήστε σε real time τον αγώνα από το control room του sport-fm.gr.

Πανιώνιος

Αν σε κάποιον αξίζει ο τίτλος «ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος», αυτός είναι αδιαμφισβήτητα ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λίγκα και έχει φτάσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άπαντες στην «πλατεία» θέλουν να συνεχίσουν να ζουν το… όνειρο.

Στο δρόμο των «κυανέρυθρων» για την έβδομη αγωνιστική θα βρεθεί η Κέρκυρα, που μόνο εύκολο αντίπαλο δεν αποτελεί. Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει του αγώνα και μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Ρόκας, Σάμαρης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

Κέρκυρα

Το πρωτάθλημα για την Κέρκυρα δεν ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθώς τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετρούσε ισάριθμες ήττες. Ωστόσο, η εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και η ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α, έδωσαν άλλο αέρα στους παίκτες. Ο Άκης Μάντζιος βλέπει σιγά- σιγά την ομάδα να βελτιώνεται και να αρχίζει να αποκτά ρυθμό στο παιχνίδι της. Απέναντι στους Φαίακες θα βρεθεί ο Πανιώνιος, ο οποίος φέτος δείχνει να είναι πάρα πολύ δυνατός.

Οι νησιώτες ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στους «κυανέρυθρους», θα προσπαθήσουν, όμως, για το καλύτερο αποτέλεσμα σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιάντση, που έχει θλάση, αλλά θα έχει στην διάθεσή του τον Ανέστη Αγρίτη, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Λεόν, Αγρίτης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος.

Άλκης Κακολύρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube