Πολύ ικανοποιημένος από τη συμπαράσταση των φιλάθλων στον αγώνα της Αργεντινής με την Ουρουγουάη είναι ο Λιονέλ Μέσι. Οι Αργεντινοί επικράτησαν με 3-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον άσο της Μπαρτσελόνα που σκόραρε δις.

Ο Μέσι που κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί ότι δε δίνει τον καλύτερο του εαυτό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όπως κάνει με τους Καταλανούς, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι απολαμβάνει πολύ να παίζει με την εθνική της χώρας του και ότι είναι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς.

«Είμαι πάντα χαρούμενος όταν αγωνίζομαι με την εθνική. Τώρα που κερδίσαμε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα», δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Με γεμίζει μεγάλη χαρά ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε ο κόσμος, που μου έδειξε την αγάπη του. Συνέβη στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, συνέβη στην Κόρδοβα έγινε και τώρα στη Μεντόζα. Με χαροποιεί το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της Αργεντινής με αντιμετωπίζουν σαν αυτούς της Μπαρτσελόνα», σημείωσε.

Επόμενος αντίπαλος της Αργεντινής είναι η Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

«Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική και αν κερδίσουμε τη Χιλή θα φτάσουμε πολύ κοντά στο να προκριθούμε στο Μουντιάλ.
Η Χιλή είναι μια πολύ ικανή ομάδα και έχουν την ανάγκη για τη νίκη. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο
», ήταν η τοποθέτηση του άσου των «μπλαουγκράνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σέρχιο Αγουέρο που ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά υποστήριξε ότι υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το Μουντιάλ, οι φίλαθλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες εν όψει του 2014. Πάντως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας για να σκεφτόμαστε από τώρα για αυτό.

Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε κάποιο γκολ στο δεύτερο.

Είμαι μια χαρά, δεν είμαι τραυματισμένος. Δέχθηκα μια κλοτσιά στο πόδι αλλά είμαι πολύ καλά
», υποστήριξε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Επιμέλεια: Θεοδωρίδης Πέτρος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube