Έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα με τη φανέλα της εθνικής Σκοτίας, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι ο Ντάρεν Φλέτσερ.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από ένα χρόνο είχε διαγνωστεί πως πάσχει από ελκώδη κολίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, από το καλοκαίρι η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί με τους«κόκκινους διάβολους» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήμουν σίγουρος πως θα έπαιζα ξανά με την εθνική. Πάντα ήξερα πως μία μέρα θα επέστρεφα. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι με αμφισβήτησαν. Ωστόσο, δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να τα παρατήσει», είπε αρχικά ο Φλέτσερ.

Ο 28χρονος μέσος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του που συνεχίζει να αντιμετωπίζει, αλλά και για το πως είναι η ζωή του με αυτό: «Κάθε μέρα για εμένα είναι μία μάχη. Δεν έχω γίνει εντελώς καλά και θα πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό. Πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου και να παίρνω τα απαραίτητα φάρμακα, προκειμένου να μην χειροτερέψω. Ποτέ δεν θα γίνω όπως ήμουν πριν την συγκεκριμένη ασθένεια. Παρόλα αυτά η τωρινή μου κατάστασή είναι πολύ καλύτερη από εκείνη που ήμουν πριν από μερικούς μήνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube