Δεν προλάβαιναν να μετρούν γκολ στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Όλυμπο... Ο ΑΟ επικράτησε του συμπολίτη του με 10-0 σε φιλικό ματς προετοιμασίας στον Πλάντραφο, ενόψει της διακοπής της Σούπερ Λίγκας για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε ως πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Γιάννη Σίμωση, οι οποίοι σημείωσαν τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα.

Ο Μάντζιος χρησιμοποίησε περισσότερο παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς και τον νεαρό, Γιώργο Γαρδικιώτη, από την ομάδα Νέων και έμεινε ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του.

Το φιλικό διεξήχθη, υπό ψιλόβροχο, σε δύο ημίχρονα των 40’, με τον Διαμαντόπουλο να σημειώνει το δεύτερο (11’), το τέταρτο (43’), το πέμπτο (45’) και το έβδομο γκολ (55’) γκολ των «κυανέρυθρων» και τον Σίμωση το πρώτο (7’), το τρίτο (28’) και το όγδοο (61’).

Ενδιάμεσα (52’), ο Μπουκουβάλας είχε σημειώσει το 6-0, ενώ οι Ζιάμπαρης (69’, 9-0) και Κούδας (73’, 10-0) έβαλαν το «κερασάκι στην τούρτα».


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Στρατηλάτης, Γκούμας, Παπαδήμας, Αρμένης, Λάμπρου, Χαμπλ, Μπουκουβάλας, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης, Γαρδικιώτης. Έπαιξαν και οι: Ριγανάς, Ζιάμπαρης, Νάστος, Κούδας, Γεωργακόπουλος

ΟΛΥΜΠΟΣ (Α. Πανδής): Αργυρός, Κονόμης, Κονισπολιάτης, Σπίνουλας, Τ. Παππάς, Μυρίλλας, Βλάσσης, Γραμμένος, Ιωνάς, Στρατηγός, Μπούας. Έπαιξαν και οι: Γκερέκος, Γκολόσης, Βουγιούκας


>Επόμενος προγραμματισμένος φιλικός αγώνας για τον ΑΟΚ είναι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας στις 18:00 στο ΕΑΚ.

>Για την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί πρωινή (10.30) προπόνηση στον Πλάντραφο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube