Ο Τιάγκο Σίλβα δεν ξεχνάει τη Μίλαν και στο μέλλον δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Πάουλο Τονιέτο. Ο Τονιέτο μίλησε στο ραδιόφωνο «TMW» και τόνισε πως η πώληση του πελάτη του ήταν αναπόφευκτη, αφού από αυτή κέρδισε τόσο ο ίδιος όσο και η Μίλαν.

Η μεταγραφή του από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν άφησε ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό στην άμυνα των «ροσονέρι». Ο Τιάγκο Σίλβα αποτελούσε εγγύηση για τα μετόπισθεν της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η πώλησή του στους Γάλλους προκάλεσε ουκ ολίγες διαμαρτυρίες στις τάξεις των «τιφόζι».

Ο μάνατζερ του Τιάγκο Σίλβα, Πάουλο Τονιέτο, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, χαρακτήρισε αναμενόμενη την πώληση του Βραζιλιάνου. «Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν χαρούμενος στη Μίλαν και δεν σκόπευε να αποχωρήσει. Η ομάδα, όμως, είχε ανάγκη από ρευστό και η προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν από αυτές που δεν απορρίπτονται εύκολα. Με τη μεταγραφή αυτή κέρδισε και η Μίλαν και ο πελάτης μου», τόνισε ο Τονιέτο.

Η μεταγραφή αυτή αποδυνάμωσε, όμως, τους «ροσονέρι». «Είναι αλήθεια πως το κενό του δεν καλύπτεται εύκολα. Όμως οι οπαδοί της Μίλαν πρέπει να είναι ήρεμοι, η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Έχει τον Γκαλιάνι και τον Μπερλουσκόνι, που αγαπάνε το σύλλογο και σύντομα θα φανεί πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν.»

Τελειώνοντας ο μάνατζερ του Σίλβα έκανε και μια πρόβλεψη. «Ο Τιάγκο Σίλβα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει το Παρίσι και την παρουσία του σε μια σημαντική ομάδα όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς, αλλά εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε πολύ, τη Μίλαν», σημείωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube