Απογοητευμένος και με αρκετά νεύρα εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σιένα, ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μέσος της Μπολόνια δήλωσε πως η ομάδα του έχασε άδικα, καθώς η Σιένα δεν έκανε ευκαιρίες και κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν το άτυχο αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούν για το επόμενο παιχνίδι με την Κατάνια.

Η εμβόλιμη πέμπτη αγωνιστική του Καμπιονάτο ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την κορυφή της βαθμολογίας, όσο και για την «ουρά». Η μεν Νάπολι με τη νίκη της επί της Λάτσιο με 3-0 κατάφερε να επανέλθει στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τη Γιουβέντους, η δε Σιένα με τη νίκη της επί της Μπολόνια με 1-0 κατόρθωσε να «σβήσει» την ποινή των 6 βαθμών που της είχε επιβληθεί και να ανέβει σε θετικό πρόσημο, ξεπερνώντας στη βαθμολογία την Παλέρμο.

Το ματς της Σιένα με τη Μπολόνια, όμως, δε άφησε ευχάριστη «γεύση» στους παίκτες των φιλοξενουμένων, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Μπολόνια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές των «ροσομπλού» τόνιζαν πως η απόδοση της ομάδας τους ήταν πολύ καλύτερη από αυτή της Σιένα.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν μετά τον αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κονέ που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του. «Είμαστε απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι. Η Σιένα μας κέρδισε κάνοντας ένα σουτ. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Η Μπολόνια έπαιξε πολύ καλύτερα, παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά τη νίκη την πήρε η Σιένα. Είναι κρίμα γιατί αν και είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι έτσι, πολλές φορές η νίκη πηγαίνει σε λάθος χέρια. Τώρα δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς με την Κατάνια. Αν παίζουμε όπως με τη Σιένα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε, η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά.», σημείωσε ο Κονέ.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube