Έτοιμος να ρισκάρει είναι ο Μάκης Κατσαβάκης με την χρησιμοποίηση του 18χρονου Δημήτρη Σουνά στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός παίκτης ενηλικιώθηκε πριν από λίγες μέρες και ο Σερραίος τεχνικός προσανατολίζεται να του δώσει φανέλα βασικού στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Σουνάς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη πρώτη νίκη των «κίτρινων» επί της Κέρκυρας, μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση (αγωνιστικά και ψυχολογικά).

Η δεδομένη παρουσία του Καπετάνου στον άξονα, πιθανότατα θα... στείλει τον Σουνά στα άκρα της επίθεσης, πιθανότατα αριστερά που είναι και το καλό του πόδι, με τον Γιαννιώτα στα δεξιά.

Ο Κατσαβάκης άρχισε από χθες να «φτιάχνει» ψυχολογικά τον νεαρό, για τον οποίο, σε ανύποπτο χρόνο έχει πει το καλοκαίρι ότι θα αποτελέσει το επόμενο εξαγώγιμο προϊόν του Αρη.

Εν τω μεταξύ, ο 59χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση τον Πουλίδο να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεσή του για τον παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Έλληνας προπονητής υπολογίζει ιδιαίτερα στην εμπειρία του 33χρονου χαφ για τα μετόπισθεν, αφού περιμένει η ομάδα του να δεχτεί πίεση από τον αντίπαλο και δεν πρόκειται να αλλάξει το δίδυμο με τον Παπαζαχαρία.

Πιθανότατα θα διατηρήσει και τον Καζναφέρη στο δεξί άκρο, αν και την τελική δοκιμή θα την κάνει σήμερα στην προπόνηση. Όσον αφορά τον Τριανταφυλλάκο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το αιμάτωμα στον δικέφαλο δεν έχει υποχωρήσει. Έτσι τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από το κυριακάτικο παιχνίδι και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης