Σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η νέα sci-fi ταινία, που θα αποτελέσει θέμα συζήτησης μεταξύ φανατικών σινεφίλ και όχι μόνο.

Το «Looper» μπορεί να έχει ακουστεί λόγω της συμμετοχής του Μπρους Γουίλις, αλλά είναι η πλοκή που θα σας καθηλώσει. Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν όσοι βρέθηκαν χθες Τετάρτη, στο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στον Κορυδαλλό για να δουν την Avant Premiere που διοργάνωσε το Sport-fm.gr και η ODEON.

Οι τυχεροί νικητές των προσκλήσεων του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μας, είδαν πρώτοι την ταινία και έφυγαν από τον πανέμορφο -ομολογουμένως- χώρο του ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σχετικά με την ταινία:

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (“Brick”, ”The Brothers Bloom”) συνεργάζεται με τους Μπρους Γουίλις (“The Expendables” “Die Hard”), Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (“The Dark Knight Rises”), Έμιλι Μπλαντ (“Salmon Fishing in the Yemen”) και Πολ Ντέινο (“There will be blood”) σ’ ένα αγωνιώδες sci-fi θρίλερ.

Σε ένα κοντινό μέλλον, μια ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων, οι Loopers, δουλεύουν για λογαριασμό μιας μεταγενέστερης μαφιόζικης οργάνωσης. Τα αφεντικά στέλνουν τους «στόχους» στο παρελθόν, και η δουλειά των Looper είναι να τους σκοτώνουν και να ξεφορτώνονται τα πτώματα. Έτσι, ο στόχος εξαφανίζεται από το μέλλον και ο Looper εξαφανίζει ένα σώμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Ένα πολύ «καθαρό» σύστημα – εκτός κι αν αφήσεις ένα θύμα να ξεφύγει…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube