Σε συμφωνία για μετακίνηση οπαδών στα μεταξύ τους ντέρμπι ήρθαν ΠΑΟΚ και Άρης.

Οι δύο διοικήσεις τα βρήκαν, με τους πρώτους να δέχονται να παραχωρήσουν 1.000 εισιτήρια στους «κίτρινους» για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (Κυριακή, 30/9) και τους τελευταίους να δίνουν ισάριθμα εισιτήρια στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν ήταν σύμφωνη με το αίτημα των δύο συλλόγων, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Πολιτεία, που θα εξετάσει την υπόθεση και τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της, που δεν αποκλείεται να είναι θετική.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ελπίζουν οι οπαδοί της ομάδας να έχουν παραδειγματιστεί μετά την πολύ σκληρή τιμωρία που επιβλήθηκε στο σύλλογο από την UEFA για τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης για τα play offs του Europa League.

Ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι τα εκδοτήρια για τη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης, που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:30, θα λειτουργούν από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Κυριακή από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα».
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 20 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7: 15 €
VIP 3ου: 120 €
VIP 4ου: 80 €

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube