Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει ο Άρης στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Επίσης, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο της γκολ στη Σούπερ Λίγκα, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε αρκετά άσχημη εικόνα.

Σε σχέση με αυτούς τους αγώνες ο Σερραίος τεχνικός έχει περισσότερες επιλογές, ενώ στη διάθεσή του βρίσκονται οι Πουλίδο, Κοέλιο, Ψυχογιός και ο Αγκάνθο. Πιθανότατα ο τελευταίος να μείνει στον πάγκο και να μπει αργότερα στο παιχνίδι.

«Με δεδομένο ότι όλα πήγαν καλά και θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας, στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάσαμε στον προηγούμενο αγώνα με τον Ο.Φ.Η. και αυτήν την φορά να το συνδυάσουμε με την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος», ήταν τα λόγια του 59χρονου προπονητή.

Όσον αφορά τα πλάνα του, την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης (ή ο Βελλίδης), ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Γιαννίτση, Παπαζαχαρία, Παντίδο και Ψυχογιό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Πουλίδο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Γιαννιώτας, Παπαστεριανός και Καπετάνος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέσιος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Νταμάρλης, Σούνας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Ασλανίδης και Αντωνιάδης. Εκτός έμεινε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και είχε μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Προϊστορία

Δύο νίκες στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στην έδρα της ΑΕΚ μετράει ο Άρης, αλλά ο συνολικός απολογισμός στην Αθήνα είναι συντριπτικά εις βάρους του: η Ένωση έχει 40 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες (μαζί με τους αγώνες για τα πλέι οφ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δωρεάν μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια για το ντέρμπι με Ολυμπιακό από την ΠΑΕ!

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλή ένταση ενόψει Άρη, ατομικό ξανά ο Τόμας, θεραπεία ο Τσιφτσής

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε»

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα, άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Πήλιος και ο Λιούμπισιτς για Παναθηναϊκό»

Νοκ-άουτ και ο Πιρόλα μετά τον Ζέλσον στον Ολυμπιακό!

Νικολακόπουλος: «Υπογράφει διετές ο Γιαζίτσι - Τι γίνεται με τον Γιόβετιτς»

Αθανασίου: Κράτησε έναν σημαντικό παίκτη, έστειλε μήνυμα στην αγορά ο Παναθηναϊκός με Τσέριν- Θέλει 7 βαθμούς στα 3 ματς

Ανακοίνωση ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι: «4.500 εισιτήρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί, θα υπάρξει απίστευτη ταλαιπωρία»!

L' Equipe: «Ο Ουνάς αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού - Ήρθε τη νύχτα προσφορά από Κατάρ και πάει εκεί»

TAGS: Άρης