Η νέα περίοδος στην Α1 μπάσκετ και στο Κύπελλο βρίσκεται προ των πυλών και στο Περιστέρι προετοιμάζονται κατάλληλα για τις πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς. Έτσι, την Πέμπτη εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τις τιμές των, καλώντας τον κόσμο να τα προμηθευτεί και να πάρει τη θέση του στο κλειστό της οδού Κένεντυ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

Το Περιστέρι ξεκινά τη νέα προσπάθεια. Έλα μαζί μας να ζήσουμε συγκινήσεις που μόνο το Περιστέρι, ο επίσημος πρεσβευτής της πόλης μας, ξέρει να προσφέρει.

Το πρωτάθλημα της A1 Basket League ΟΠΑΠ αναμένεται και φέτος να είναι συναρπαστικό και, πάνω απ’ όλα, πολύ ανταγωνιστικό.

Αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου και βοηθάς το Περιστέρι μας να "φτερουγίσει" ξανά σε επιτυχίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
VIP 250 €
SILVER 100 €
PLATINUM 80 €
YELLOW 50 €
FAMILY 50 €
FANS 40 €

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ).

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περυσινής περιόδου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) τη θέση τους, κατά προτεραιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 στα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).
Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.
EMAIL : gsp.kae2009@gmail.com».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Τα αξίζει αυτά τα λεφτά ο Ναν - Κοινή επιθυμία Παναθηναϊκού και Όσμαν να συνεχίσουν μαζί»

Απάντησε με break στο break των Εσπερίδων και ισοφάρισε τη σειρά της παραμονής ο Ηρακλής

Έκανε το πρώτο βήμα στη μάχη του με τον Πρωτέα για την τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Η άφιξη, η γνωριμία με συμπαίκτες & Σάκοτα και η προπόνηση: Η πρώτη «κιτρινόμαυρη» μέρα του Ρέιτζον Τάκερ

Α1 Γυναικών: Την Τετάρτη ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Αθηναϊκό

Επική ανάρτηση από τον ΑΟ Μυκόνου για την ανανέωση του Ναν με τον Παναθηναϊκό!

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας (Α1 Γυναικών)

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έδεσε τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη στα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια - Ακολουθεί ο Όσμαν»

Ζέρβας: «Να διαχωριστεί ο προβληματισμός από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας - Υπάρχει ενδιαφέρον για Γουόρντ»

Πανηγυρισμοί και... μπουγέλο στον Τσαλδάρη στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, μετά τη νίκη επί του Άρη!