Ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Γαλλίας με τη Λευκορωσία έμεινε ο Φρανκ Ριμπερί. Ο επιθετικός της Μπάγερν μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως η απόδοσή του ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, αν και είναι νωρίς ακόμα για να βρεθεί στο υψηλότερο σημείο της.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκίνησαν, με τις εθνικές ομάδες να είναι υποχρεωμένες να αγωνιστούν με ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ της αγωνιστικής τους ετοιμότητας. Η προετοιμασία των συλλόγων ολοκληρώθηκε λίγο καιρό πριν, ενώ κανείς, σχεδόν, δεν έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, ώστε να μπει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό.

Με αυτά τα δεδομένα στο μυαλό μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Γαλλίας - Λευκορωσίας, ο Φρανκ Ριμπερί, δηλώνοντας πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Νομίζω πως πήγα καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία. Νιώθω και πολύ καλύτερα, τώρα, πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω τον ρυθμό του αγώνα. Πάντα δίνω ό,τι έχω, αλλά μερικές βραδιές μοιάζουν καλύτερες από κάποιες άλλες. Μια τέτοια βραδιά ήταν και η σημερινή.»

Η νίκη με 3-1 της Γαλλίας επί της Λευκορωσίας μοιάζει εύκολη. Είναι έτσι; «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το παιχνίδι με τη Λευκορωσία ήταν δύσκολο, αλλά εμείς φροντίσαμε να το διαχειριστούμε σωστά. Όλοι παίξαμε καλύτερα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όλοι βελτιώνονται, αν και ακόμα απέχουμε πολύ από την καλύτερη δυνατή κατάστασή.»

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube