Τη νομική οδό -που ήδη έχουν ακολουθήσει οι Βάργκας και Καφές και προ της οποίας βρίσκονται οι Μαντούκα και Γιάχιτς- ακολουθεί και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ο μέσος της Σαμπντόρια δεν έλαβε απάντηση στο εξώδικο που έστειλε προ ημερών στην ΠΑΕ ΑΕΚ και φέρεται να υλοποίησε την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή.

Το γεγονός πως η «Ένωση» δεν επικοινώνησε με την πλευρά του Γκέντσογλου για τις δυο ληξιπρόθεσμες δόσεις ύψους 46.000 ευρώ που έπρεπε να του έχουν καταβληθεί ενόχλησε τον νεαρό παίκτη. Ενόψει και της τρίτης (ισόποσης) δόσης λοιπόν που έχει λαμβάνειν τον Οκτώβρη, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαντήσει το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» που άκουσε ο Παντελής Καφές και οι υπόλοιποι πρώην «κιτρινόμαυροι» που ζήτησαν τα χρήματά τους. Προσπαθώντας να τους πείσει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή -ή ελπίζοντας πως μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις θα έχει καταλήξει θετικά η υπόθεση των Βιντιάδη και Χάρις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.