Αρνητικά απάντησε η Λιαονίνγκ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αϊλούν Γκουό, σύμφωνα με πηγές από την Κίνα. Η ομάδα του 19χρονου γκαρντ-παρότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα-φέρεται να μην έμεινε ικανοποιημένη από την προσφορά για τον παίκτη και να μετέθεσε τις εξελίξεις για την επόμενη χρονιά. Μένει να φανεί τι… έχει να πει η πλευρά των «πράσινων».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδος δεν… καίγονται για την απόκτηση του Γκουό. Πρόκειται για μία μεταγραφή-επένδυση, τόσο αγωνιστικά αφού ο νεαρός άσος δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα και θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα, όσο και οικονομικά καθώς έτσι θα ανοίξει η τεράστια αγορά της Ασίας για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κινείται κατά βάση για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ αναζητώντας λύσεις στην αμερικανική αγορά. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπογράψει ο Νέστορας Κόμματος, που συμμετέχει από την αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις, προκειμένου να υπάρχει μία ακόμη λύση στη θέση «3».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube