Έτοιμοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο κόντρα στη Νιούκαστλ είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την αγγλική ομάδα στη ρεβάνς του 1-1, πέταξαν το πρωί γνωρίζοντας πως είναι το αουτσάιντερ στην υπόθεση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να ονειρεύονται.

Μαζί με την αποστολή «πέταξαν» και 20-30 οπαδοί της ομάδας αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί ως θεατής σ΄ ένα γήπεδο που αγωνίστηκε παλιότερα και ο ίδιος.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο αεροπλάνο είναι οι Ιτάντζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν και Λαζαρίδης.

Η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 και η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα νωρίτερα.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, θα μιλήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube